Izrada Sajta Cena

Plaćanje Na Rate

Koliko košta izrada web sajta? Izrada wordpress sajta cena? Cena izrade web sajta zavisi od mnogo faktora, pa je samim tim i cenu izrade sajta teško precizno i unapred odrediti. Izrada sajta CENA, zavisi od broja strana, obrade fotografija, dodatnih pluginova, povezivanja sa socijalnim mrežama, indeksiranja i još bezbroj radova. Cenu odredujem tek posle finalnog dogovora za izradu sajta. Mogućnost plaćanja izrade sajta kreditnom karticom na rate.

CENOVNIK IZRADE SAJTOVA

Izrada sajta Cena Cenovnik Cene

izrada sajta CENA

Cena web sajta!

Cena izrade sajta se formira nakon kompletnog dogovora oko najsitnijih detalja. Naknadno doradjivanje sajta, posle dogovorenog roka se dodatno naplaćuje, po programerskom satu.

U cenu izrade sajta ulazi sve navedeno u cenovniku. Kompletna izrada sajta po odredjenoj i unapred dogovorenoj ceni. Svaka naknadna prepravka se dodatno naplaćuje.

Web hosting cena.

Web hosting je mesto na internetu, gde je sajt postavljen, hostovan.

Cena Domena?

Domen je naziv sajta, kao što je ime ovog sajta www.izrada-web-sajtova-beograd.com. Ime domena sami birate, a mogu vam i ja pomoći.

Cenovnik zrade sajtova!

Kako odrediti cenu za sajt?

Ako ne znate šta je dobro vi uzmite skupo. Nisu Englezi slučajno smislili tu poslovicu. To važi i za cenu izrada sajta.

Nekada je bolje platiti malo veću cenu za izradu sajta, nego ići na nisku cenu, pa posle stalno nešto popravljati i doradjivati.

Izrada sajta cene

Mi smo jedna od retkih agencija, a možda i jedina web agencija koja može da vam ponudi sajt na rate. U zavisnosti koliko vam vaša banka daje odloženo plaćanje, toliko mi možemo rata da vam ponudimo. Plaćanje kreditnom karticom na rate, odloženo do 12 meseci. Napravi web sat SAD, plaćaj kasnije. Izrada sajta, najbolja CENA i PONUDA na rate.

Osnovni

Wordpress - Bootstrap

One page landing

150/ godišnje
  • 12.5e/mesečno
  • Podrška mesec dana
  • Backup godinu dana
  • Galerija 10 slika
  • Facebook povezivanje
  • Kontakt strana

Enterprise

Little description here

$79/ month
  • Unlimited presentations
  • Unlimited support
  • Unlimited campaigns

Cene izrade web sajtova Srbija.

Cenovnik za izradu sajta, koji sam postavio je informativnog karaktera i predstavlja cenu izrade sajta ispod kog ne radim web dizajn. Svaki dodatni zahtev stranke, koji se ne nalazi u cenovniku izrade sajtova, povećava cenu izrade sajta. Zato je najbolje izneti sve zahteve za izradu sajta, pa odrediti poptpuno preciznu cenu pre početka izrade web sajta.

CENOVNIK